LFC - Atalanta >> Kamptråden Europa League kvartfinale 1. kamp

Den generelle debat og diskussion om klubben og spillere [nuværende og tidligere] føres her.
Besvar
Brugeravatar
Cynwal
Indlæg: 11380
Tilmeldt: lørdag, 22. dec, 2007 15:52
Geografisk sted: Ringe på Midtfyn
Alder: 60

LFC - Atalanta >> Kamptråden Europa League kvartfinale 1. kamp

Indlæg af Cynwal » mandag, 08. apr, 2024 17:36

Billede
Hvornår: Torsdag den 11. april kl. 21:00
TV: TV2 Sport X med optakt fra 20:40 og Streaming på TV2 Play
Dommer og VAR: Ikke oplyst i skrivende stund, men generelt plejer dommerstandarden i Europa at være langt over det sjask, som venneklubben fra PGMOL plejer at udsætte os for.

Atalanta
De fleste var godt tilfredse med lodtrækningen, samt at en potentiel semifinalemodstander er enten Benfica eller Marseile.
...men lad os lige få skudt Atalanta bjørnen først!

De ligger pt nr. 6 i La Liga, med 5-8 point op til en plads i det forjættede land: Champions League - med mindre Italien snupper den 5. CL plads via Lande-rankingen. Her er topstillingen i La LIga:
Billede

Atalanta har kun vundet 1 ud af de sidste 5 LL-kampe, og har tabt i de 2 sidste ude til hhv Cagliari i søndags med 1-2 og 0-1 i Fiorentina onsdagen før. Det skal bemærkes, at de kommer fra at have spillet onsdag - søndag hvor LFC spillede torsdag - søndag, altså: sammenligneligt med hensyn til slitage på truppen.

Manager i Atalanta er Gian Piero Gasperini (bill.)
Billede
og han er den all time længst siddende manager i Atalanta, med foreløbig 7 fulde sæsoner, bl.a. fordi resultaterne tæller kvalifikation til Champions League i årene 2019, 2020 og 2021. I 2020 var de i gruppespillet med Liverpool. Det var under corona, så der blev spillet for tomme stadions. Puljeresultatet blev, at LIverpool vandt puljen foran Atalanta, mens Ajax måtte til EL og FC Midtjylland ku' blive hjemme på heden. Her er slutstillingen og de inbyrdes resultater:
Billede

Næste runde blev endestationen for Atalanta, da de trak Real Madrid og tabte begge kampe med sammenlagt 4-1. LFC trak RB Leipzig, og vandt både ude og hjemme med 2-0, men mødte så Real Madrid og røg ud med 0-0 hjemme på Anfield og nederlag 1-3 i Madrid.

Højdpunkterne fra de indbyrdes opgør kan ses her, startende med 1. kamp i Bergamo, men da Atalanta også har lært at blokke, må I nøjes med links:
https://www.youtube.com/watch?v=tIjhje3 ... ascaCalcio

...og 2. kamp på Anfield hvor et reservespækket LFC hold stillede op med bl.a. Milner som Kaptajn, Rhys Williams og Neco Williams i forsvaret en ung Curtis Jones på midtbanen og Divock Origi i angrebe. Der var 1 minuts stilhed inden kampen til ære for Diego Armando Maradonat:
https://www.youtube.com/watch?v=FtPb1Q1 ... ascaCalcio

Så nu er kamptråden i gang, og jeg håber stilen med flere indlæg op til kampen fortsætter. Det er jo lige i disse dage noget sjovere at kigge fremad, end kigge tilbage på weekenden. Jeg følger op med mere data om trupperne når vi kommer tættere på kampdagen, men hold jer endelig ikke tilbage med at byde ind med f.eks. jeres viden om Atalanta,
forskellen i kvalitet på Europæiske dommere og PGMOL-fj... fløjtenister, og hvad I ellers har på hjerte.

Kort sag: Sæt igang!
Vi kommer kun af med Statsfinancierede klubber, ved at boykotte ALT der har med disse Sportwashing diktaturer at gøre.
Brug din magt som forbruger.

Besvar