Liverpool - WBA 22 oktober 2016

Her kan du finde inspiration til din rejse til Liverpool
Besvar
Callesen
Bestyrelsesmedlem
Indlæg: 8894
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 17:58
Geografisk sted: København
Alder: 37

Liverpool - WBA 22 oktober 2016

Indlæg af Callesen » mandag, 17. apr, 2017 10:43

Der er nok flere der overvejer om de kan tage deres barn med til Liverpool for at se fodbold. Philip Arfon Thomas valgte tidligere på sæsonen at tage hans dreng, Liam med til kampen imod West Bromwich Albion. Liam er 8 år og det her er hans første tur til Anfield.

Jeg kender Phillip fra den bar, hvor vi ser fodbold på. Og Phillip fik et par gange nævnt at hans knægt derhjemme glædede sig helt vildt til, at han skulle til Liverpool for at se kampen imod WBA. Så jeg ville gerne høre, hvordan Liam oplevede sin første tur til Anfield.

Historien er fortalt af Liam og skrevet af Lasse Callesen.


Rejsebeskrivelsen er IKKE fra den netop overståede kamp!

Kampdagen
Vi skulle til Wales for at besøg min fars familie i efterårsferien. Vi var så heldige at min far kendte en, som kunne skaffe billetter til Liverpool – West Bromwich Albion, hvor vi endda kom til at sidde på The Kop! Udover mig og min far var min mor og storebror også med på turen til Wales.

Meget tidligt lørdag morgen kørte vi til Liverpool, så min mor kunne få shoppet lidt, men det endte med, at jeg også fik shoppet en del i Liverpool butikken. Jeg havde glemt mit halstørklæde og hue hos min faster, så jeg var nød til at købe nyt. Jeg var overrasket over, hvor mange mennesker der var i Liverpool.

Efter vi havde spist frokost så begyndte vi at gå ud imod Anfield. Der blev sunget en masse sange på vejen derud og der stod en masse, som solgte flag, pins, halstørklæder og en hel masse andet. Vi gik en tur rundt om stadionet og kom forbi Hillsborough mindesmærket på vejen rundt.

Bussen ankom til stadion, men jeg er ikke så høj, så jeg måtte op på min fars skuldre for at kunne se spillerne. Jeg fik taget en masse billeder i samme omgang da jeg havde et godt udsyn til dem.

Vi var tidligt inde på The Kop for at finde vores pladser og der var i starten ikke særligt mange derinde, så jeg fik lov af min far til at gå lidt rundt på The Kop. Jeg kom helt ned til banen og stå da spillerne kom ind og jeg stod lige bagved Karius under opvarmningen. Der begyndte at komme flere mennesker på stadion og jeg fandt tilbage på min plads. Da spillerne kom ind sang de You´ll Never Walk Alone, hvor især min far sang rigtig højt. Det gjorde han også ved nogle af de andre sange, som blev sunget under kampen.Liverpool startede rigtig godt ud, men tabte pusten lidt på et tidspunkt. Men Liverpool blev bedre igen og det endte med at Mané kom frem til en chance og fik scoret det første mål til Liverpool. Vi jublede og det betød der blev delt krammerer ud til alle omkring os, både min familie men også til nogle af de andre tilskuere der stod tæt på os. Hver gang Liverpool angreb og kom frem til chancer stod folk op på The Kop og jeg havde svært ved at se. Men der var en fri plads bagved os, hvor jeg fik lov til at sidde ved siden af en gammel mand, som passede på mig. Men det betød også jeg havde nemmere ved at se, hvad der skete på banen.

Liverpool styrede kampen og Coutinho scorede til 2-0. I anden halvleg pressede Liverpool mere på, men WBA fik scoret et heldigt mål til 2-1. Over højtaleranlægget kunne vi høre at Everton tabte deres kamp og det betød stor jubel på hele Anfield. Min far blev dog noget nervøs i slutningen af kampen da WBA lossede en masse høje bolde ind i feltet, heldigvis fik de ikke scoret og Liverpool vandt 2-1. Vi var alle sammen rigtig glade efter kampen.

Efter kampen spiste vi pommes frittes fra en af de boder udenfor stadion og gik hen til vores bil som var parkeret hos en der udlejer sin indkørsel på kampdage, han hed Joe og var rigtig sød og han har en statue af Bill Shankly i sin gang.

Det bedste ved turen var nok at står på The Kop efter min far havde fortalt mig så meget om det fra hans barndom. Jeg havde en virkelig god tur til Liverpool og jeg håber jeg kan få lov til, at komme afsted med min far igen.

Liams far fortæller at der absolut ingen problemer var at have Liam med til kampen og at han selv havde sin første tur til Anfield, som 11-årig.

Besvar