Rejsebeskrivelse LFC-Stoke okt 2012

Her kan du finde inspiration til din rejse til Liverpool
Besvar
Reina
Indlæg: 669
Tilmeldt: mandag, 11. jun, 2007 08:52
Geografisk sted: Vendsyssel

Rejsebeskrivelse LFC-Stoke okt 2012

Indlæg af Reina » fredag, 12. okt, 2012 11:23

For 8. år i træk skulle jeg på Anfield. Denne gang kørte vi til København ( vi er fra nordjylland ) og fløj med Easyjet til Manchester. Det passede ikke med bussen, så vi tog toget til Liverpool ( uden stop tager det godt en time ) og godt for det - der var mega kø på motorvejen...

Vi havde igen booket værelser på The Liner som ligger lige ved siden af banegården. En rigtigt godt hotel med en meget central beliggenhed. Vi havde hjemmefra bestilt bord på San Carlo Restaurant, da vi af erfaring ved det ikke er et sted man bare går ind og får et bord. Maden, servicen og alt andet var som altid en oplevelse. Billederne rundt om på stedet fortæller også det er her både byens og andre stjerner spiser, når de er i byen. På vej ud fik vi lige øje på et bord med 5 lækre damer og Jonjo. Manden har jo ret til et privatliv, men jeg spurgte alligevel om et billede og det var han meget velvillig til at stille op til. Efter middagen stod den på Mathew Street og Flanagans.

Lørdag morgen/formiddag blev brugt på Albert Dock, Liverpool One samt de sædvanlige steder som Dr Duncan, White Star, Wetherspoon. Over middag tog vi toget til Wgan ( 30 min ) og så 2-2 kampen mod Everton. En ganske glimrende kamp hvor ca 5.000 blues virkelig kunne lave stemning. En del ( 25 - 30 ) stk Evertonfans havde fået pladser 20 m fra os blandt Wiganfolk og det gav lidt ballade. Heldigvis var politi og stewarts hurtige og fik smidt en håndfuld ud inden det kom til større ballade. Det er første gang i 8 år jeg har set noget der bare mindede om ballade i England og det blev stoppet lynhurtigt.

Efter kampen tog vi toget ( sammen med 5.000 andre ) hjem til Liverpool. Vi havde ikke fået bestilt bord til lørdag og det bør man gøre. Efter at have fået "sorry lads" stukket i hovedet en 3 - 4 steder tog vi Pizza Hut i Liverpool One. Igen Mathew Street og de sædvanlige steder som The Grapes, White Star og til sidst Flanagan.

Søndag var kampdag og efter et par pints på Wetherspoon tog vi en taxi til Anfield omkring middag. Direkte på Sandon hvor vi placerede os i gården og sad i fantastisk solskinsvejr. Efter et par pints gik vi på The Albert inden Anfield.

Selve kampen var en skuffelse og den blev ikke mindre af stemningen på Anfield efter en godt start langsomt dalede i styrke. Efter kampen tog vi tilbage til Sandon og fik et par pints indtil det var muligt at få en taxi. Om aftenen spiste vi igen på San Carlo og på vej ud fik vi lige et billede med Sterling.

Mandag formiddag skulle vi hjem, men nåede lige et stop i fanshoppen i Liverpool One.

Alt i alt en fantastisk tur som ikke engang en halvkedelig fodboldkamp kan ødelægge.

Pepe
Jeg er arogant, men har intet at have det i.

Besvar