Foredrag med Thomas Grønnemark

Den generelle debat og diskussion om klubben og spillere [nuværende og tidligere] føres her.
Besvar
SimonBO
Indlæg: 1
Tilmeldt: tirsdag, 23. apr, 2019 20:25

Foredrag med Thomas Grønnemark

Indlæg af SimonBO » onsdag, 24. apr, 2019 07:25

Hej alle :)

D. 25/5 kl. 14:00 i Hadsten Kultur- & Idrætscenter besøger Liverpools indkasttræner Thomas Grønnemark os, for at holde foredraget "Hold motivationen - og nå dine drømme".

Foredraget er bygget op omkring Thomas' vej til hvor han er idag, ansat i en af verdens største fodboldklubber.
Thomas var som ung en spirende atletikudøver, senere en del af et dansk bobslæde-landshold, før han satte sig for at slå verdensrekorden i verdens længste indkast, som lykkes til sidst.
Disse ting vil Thomas fortælle om, ligesom han så også vil fortælle om mødet med Liverpool og Jürgen Klopp, som selv headhuntede Thomas til en ny stilling i klubben.

Thomas er idag verdens eneste prof indkasttræner, og har skabt gode resultater i Liverpool allerede. Eksempelvis kaster TAA 5-6 meter længere på maxkast, mens Liverpool har en sikkerhed på indkast der er steget fra 55 % til 75 %, altså vi fastholder bolden langt mere på vores indkast end vi før gjorde.

Det er altid underholdene når Thomas fortæller om hvordan verdens længste indkast udløste en palle matador-mix udenfor privatdøren, eller andre sjove historier igennem hans liv.
Herudover er det yderst inspirerende at hører om en person, folk har grinet af, når de skøre ideer kom frem - men idag har nået toppen :)

Og så kan det nævnes at foredraget finder sted en uges tid efter vi potentielt kan have vundet PL for første gang i 30 år - samt en uge før vi potentielt kan spille CL-finale for 2. år i træk :)

Foredraget koster kun 100 kr. og købes via dette link: www.ticketcase.dk/site/Hadsten-haandbold

Besvar